Energiapalvelut kiinteistöihin ja taloyhtiöihin

Jos haluat säästää kiinteistösi energiakustannuksissa ja pienentää hiilijalanjälkeäsi, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Ota yhteyttä!

Pienennä energiankulutustasi ja säästä rahaa

Energian säästäminen ja hiilineutraaliustavoitteet ovat tällä hetkellä kuuma puheenaihe. Päätöksentekoa hankaloittaa se, että markkinoilla on lukematon määrä hyviä ja vähän huonompia ratkaisuja tarjolla. Todellisuudessa hyviä ratkaisuja on muutamia, ja paras ratkaisu riippuu tietenkin kiinteistön nykytilanteesta.

Me selvitämme kiinteistön nykytilanteen ja tarjoamme muutaman järkevän vaihtoehdon, mistä valita. Valinnan tueksi teemme huolelliset laskelmat energiaremontin vaikutuksista ja takaisinmaksuajasta. Suosittelemme lähtökohtaisesti lyhyiden takaisinmaksuaikojen investointeja, mutta huomioimme toki kiinteistönpitostrategiasi ehdotuksissamme. Joissain tapauksissa kannattaa tehdä isommat investoinnit, vaikka niiden kuoletusaika olisikin hieman pidempi.

Planiuksen porukasta löytyy laskentaosaamista tohtoritasolle asti ja lisäksi meidän porukaltamme löytyy kokemusta myös teollisuusautomaatiosta, mikä on monilta osin kiinteistöautomaatiota pidemmällä ja tietyt ratkaisut ovat sovellettavissa myös asuin- ja liikekiinteistöihin.

Haluaisitko kuulla lisää erilaisesta lähestymiskulmastamme energiansäästöön, hiilijalanjäljen pienentämiseen tai energialuokan nostoon?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää ja katsotaan, voisimmeko olla avuksi sinulle.