Kustannustehokkaat suunnitteluratkaisut Planiukselta

Tarvitsetko suunnittelua tulevalle hankkeellesi? Planiukselta LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu kattavasti erilaisiin hankkeisiin.

Ota yhteyttä!

Suunnitteluratkaisut

Valtaosa kiinteistöjen tai taloyhtiöiden korjaushankkeiden kokonaiskustannuksista syntyy tai jää syntymättä suunnittelupöydällä. Meidän suunnitteluratkaisuissamme huomioidaan kustannustehokkuus alusta asti.

Suunnitteluratkaisut määrittävät valtaosan hankkeen kokonaiskustannuksista. Siihen on monta syytä, mutta usein kyse on yksinkertaisesti siitä, että samaan lopputulokseen pääsee useita eri reittejä. Meidän suunnittelijamme ovat mestareita löytämään sen helpoimman ja halvimman reitin.

Planiuksen tiimissä on osaamista laajalta rintamalta, mikä mahdollistaa sen, että pystyt niputtamaan useita hankkeen osa-alueita yhdelle toimijalle. Tämä tuo yleensä merkittävästi säästöä kokonaiskustannuksiin.

Saat meiltä tarvittavat LVI-, sähkö ja automaatiosuunnitelmat ja lisäksi nykyään myös rakennesuunnitelmat ja arkkitehtikuvat. Suunnittelun lisäksi hoidamme mielellämme myös hankkeesi projektinjohtotyöt ja valvonnan.

Henkilöstöllämme onkin paljon käytännön työmaakokemusta valvonta- ja projektinjohtotöistä. Siksi ymmärrämme, mitä työmailla käytännössä tapahtuu myös LVI- sähkö ja automaatiotöiden osalta. Näin pystymme omalta osaltamme huomioimaan jo suunnitteluvaiheessa projektin sujuvan toiminnan, joka varmistaa hankkeesi kustannustehokkuuden.

Keskitymme erilaisten korjaushankkeiden suunnitteluun ja enenevissä määrin teemme kiinteistön energiatehokkuuteen keskittyvien hankkeiden suunnittelutöitä. Teemme paljon myös energiansäästölaskelmia ja laskentaosaamisemme auttaa asiakkaitamme tekemään järkeviä energiansäästöinvestointeja. 

Lvi-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu tulee vastaan lähes kaikissa taloyhtiöiden isommissa projekteissa. Meidän suunnittelijoilla on kokemusta varsinkin linjasaneerausten, käyttövesiremonttien sekä salaoja- ja sadevesiremonttien suunnittelusta. Lisäksi meiltä tilataan usein toimitilamuutoksiin liittyviä suunnittelutöitä.

Tarvitsetko kustannustehokasta suunnittelua? Jätä yhteydenottopyyntö, niin tuomme osaamisemme käyttöösi.