LVI-suunnittelu

Laadukas LVI-suunnittelu takaa kiinteistölle puhtaan sisäilman, optimaalisen lämpötilan ja riittävän veden saannin. Otamme huomioon rakennuksen ja käyttäjien tarpeet, lainsäädännön vaatimukset sekä ympäristönäkökulmat varmistaaksemme toimivan ja kestävän LVI-järjestelmän.

LVI-suunnittelu on olennainen osa rakennusten suunnittelua. Suunnittelun päätavoitteena on varmistaa, että rakennuksessa on toimiva lämmitys, ilmanvaihto, jäähdytys ja vesihuolto.

Laadukas LVI-suunnittelu takaa kiinteistön energiatehokkuuden ja alhaiset käyttökustannukset.

LVI-suunnittelu alkaa hankeselvityksestä, jossa käydään asiakkaan tarpeet läpi. Projektin aikana tehdään varsinaiset LVI-suunnitelmat, jotka hyväksytetään asiakkaalla ja rakennusvalvonnassa.

Teemme myös sähkö- ja automaatiosuunnittelua, mikä näkyy LVI-suunnittelussamme.

Osaamme ottaa sähkö- ja automaatioasiat suunnittelussa huomioon ja näin saamme suunniteltua järjestelmiä, mitkä toimivat erinomaisesti yhteen.

Valtaosa hankkeiden kokonaiskustannuksista syntyy tai jää syntymättä suunnittelupöydällä. Tähän on monta syytä, mutta usein kyse on siitä, että samaan lopputulokseen pääsee useita eri reittejä.

Me valitsemme ne reitit, mitkä aiheuttavat mahdollisimman vähän kustannuksia, että hankkeet pysyvät budjetissaan.

Tiimillämme on paljon käytännön työmaakokemusta, koska teemme myös valvonta- ja projektinjohtohommia. Kun ymmärrämme, mitä työmailla tapahtuu, pystymme omalta osaltamme huomioimaan jo suunnitteluvaiheessa työmaiden sujuvan toiminnan.

Tyypillisiä hankkeita

Ota meihin yhteyttä

Referenssejä

PAU – Toimitilasaneeraus 

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry suunnitteli laajaa saneerausta nykyisiin toimitiloihinsa, jotka sijaitsevat Hakaniemessä osoitteessa John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki. Projektin tarkoituksena oli parantaa

Lue lisää