Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu varmistaa tehokkaan energianhallinnan, luotettavan sähkön saannin sekä optimoidun valaistuksen. Huomioimme suunnittelussa kiinteistönomistajan, rakentajan ja käyttäjien nykyiset ja tulevaisuuden tarpeet.

Sähkösuunnittelu ei ole pelkästään pistorasioiden ja valokatkaisimien paikkojen sijoittelua.

Sähkösuunnittelu sisältää myös mm. valaistuksen, kaapelointien, jakokeskusten ja sähkölaitteiden suunnittelun. Sähkösuunnittelun tavoite on varmistaa turvallinen, toimiva ja energiatehokas sähköjärjestelmä rakennuksessasi.

Ammattitaitoiset sähkösuunnittelijamme osaavat huomioida energiatehokkuuden suunnitteluvaiheessa. Nykyaikaiset älykkäät ohjausjärjestelmät, energiatehokkaat laitteet ja LED-valaistus pienentävät käyttökustannuksia.

Sähkösuunnittelun laajuus vaihtelee pienestä sähköautojen latauspaikkojen suunnittelusta aina suurten kiinteistöjen sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien suunnitteluun.

Sähköautojen latauspisteitä lisätään taloyhtiöihin ja samassa yhteydessä täytyy miettiä pihaan tarvittavat kaapeloinnit sekä sähköliittymien ja sähkökeskusten kapasiteetti.

Teemme myös LVI- ja automaatiosuunnittelua, mikä näkyy sähkösuunnittelussamme. Osaamme ottaa LVI- ja automaatioasiat suunnittelussa huomioon ja näin saamme suunniteltua järjestelmiä, mitkä toimivat erinomaisesti yhteen.

Valtaosa hankkeiden kokonaiskustannuksista syntyy tai jää syntymättä suunnittelupöydällä. Tähän on monta syytä, mutta usein kyse on siitä, että samaan lopputulokseen pääsee useita eri reittejä.

Me valitsemme ne reitit, mitkä aiheuttavat mahdollisimman vähän kustannuksia, että hankkeet pysyvät budjetissaan.

Tiimillämme on paljon käytännön työmaakokemusta, koska teemme myös valvonta- ja projektinjohtohommia. Kun ymmärrämme, mitä työmailla tapahtuu, pystymme omalta osaltamme huomioimaan jo suunnitteluvaiheessa työmaiden sujuvan toiminnan.

Tyypillisiä hankkeita

Referenssejä

PAU – Toimitilasaneeraus 

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry suunnitteli laajaa saneerausta nykyisiin toimitiloihinsa, jotka sijaitsevat Hakaniemessä osoitteessa John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki. Projektin tarkoituksena oli parantaa

Lue lisää